Overslaan en naar de inhoud gaan

Impact van het Corona-virus

Infobanner Corona Groupflights

Impact van het Corona-virus

De impact van het Corona-virus (Covid-19) op de luchtvaartsector is ongezien. De gezondheid & veiligheid van onze klanten, reizigers - én onze samenleving - vraagt echter om de hoogste prioriteit. Hoewel de huidige annulaties & maatregelen de meest logische en verstandige keuze vormen, begrijpen we dat dit heel wat vragen bij u oproept.

Kantoor gesloten

Groupflights volgt uiteraard volledig de vooropgestelde maatregelen en het advies van de overheid. Ons kantoor houdt sinds deze week zowel op weekdagen als in het weekend de deuren gesloten. Al onze medewerkers werken van thuis uit en zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar. Alle dossiers worden continu opgevolgd.

We staan voor u klaar

Ook tijdens deze uitdagende periode staan we paraat. U kan ons zoals steeds bereiken via 050 66 16 16 en hello@groupflights.com. Via ons noodnummer kunt u voor dringende zaken ook buiten de kantooruren bellen of een WhatsApp-bericht sturen: 0470 60 25 52 .

GROEPSBOEKINGEN

Voor groepsboekingen zijn er afhankelijk van elke airline andere regels van toepassing. De regels voor groepen stemmen niet altijd overeen met de opties en annulatiemogelijkheden die airlines momenteel aanbieden voor individuele tickets. We bekijken ieder dossier persoonlijk. Vaak geldt de regel:

  • De reisdata van de groep kunnen 1 keer gratis aangepast worden volgens beschikbaarheid. Van zodra we een nieuwe datum doorgeven van de klant, gaat de airline ervan uit dat dit de definitieve nieuwe datum is. We kunnen geen optie nemen op meerdere data of meerdere opties tegelijk checken. Indien meer dan 1 keer gewijzigd wordt, zijn er wijzigingskosten van toepassing.
  • De aanpassingen en refunds van tickets worden zo snel mogelijk behandeld. We vragen echter om jullie geduld & begrip indien een oplossing iets meer tijd vraagt gezien de extreme situatie.

INDIVIDUELE TICKETS

Zowat alle tickets met afreisdata in de komende weken zijn gratis of tegen een minimale kost te wijzigen en/of annuleren (refund in de vorm van voucher of tegoed), afhankelijk van de airline. We checken alle opties en mogelijkheden per dossier/klant. Mail ons of bel +32 (0)50 66 16 16 om concreet uw vraag te bekijken

CHECK DE WEBSITE VAN DE DESBETREFFENDE VLIEGTUIGMAATSCHAPPIJ

Voor individuele tickets vindt u op praktisch elke airline-website een speciale infopagina en meer info over de wijzigingsopties. Is de info niet duidelijk, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We houden u op de hoogte indien er meer nieuws & duidelijkheid is. Draag intussen zorg voor elkaar in deze uitzonderlijke omstandigheden.