Overslaan en naar de inhoud gaan

Voordelen "Round the World" in groep

Round the world illustration

Voordelen "Round the World" in groep

Droom je ervan om een wereldreis te maken? Dan heb je wellicht al gehoord van een zogenaamd “round the world”-ticket. Met zo’n ticket kan je (meestal in één richting) voordelig de wereld rondreizen en verschillende tussenstops maken. 

Een individueel round the world-ticket heeft echter verschillende beperkingen. Zo is je ticket meestal gebonden aan een van de drie grote luchtvaartallianties (Star Alliance, SkyTeam en Oneworld). Bij elke alliantie zijn er wel een of meerdere bestemmingen niet beschikbaar. Daarnaast moet je vaak afhankelijk van de prijs keuzes maken tussen een maximum aantal continenten en bestemmingen.

Round the world in groep

Een wereldreis maken in groep biedt daartegenover heel wat voordelen en extra flexibiliteit. Groepsreizen zijn niet gebonden aan allianties en laten je vrij een route uitstippelen. Groupflights werkt op basis van jullie voorkeur de best mogelijke combinaties uit en onderhandelt daarvoor speciale tarieven. Een prijs lager dan 3.000 euro voor bijvoorbeeld 5 à 6 bestemmingen (niet gebonden aan continenten of allianties) is geen uitzondering.

Vroeg boeken

Vroeg boeken is de boodschap. Vluchten "openen" doorgaans een jaar vooruit, maar ook als je plannen hebt verder in de toekomst kan je ons zeker contacteren. Van zodra de gewenste vluchten in verkoop gaan, vragen we meteen het beste tarief aan!

Vraag jouw voorstel aan via hello@groupflights.com.